Tel.: 070-369 44 49   E-mail: info@doit4all.nl   Adres: Westvlietweg 72F, 2495 AA Den Haag

DoIT4ALL helpt MKB-ondernemingen bij het zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens, zodat uw bedrijf voldoet aan de eisen van de privacy wet, maar ook om uw bedrijf weerbaar te maken tegen cyberaanvallen.

 

Consumenten hebben meer rechten gekregen als het gaat om de bescherming van digitale gegevens. Hiervoor is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in het leven geroepen. Bedrijven, verenigingen en overheden moeten vertellen welke gegevens ze verzamelen, waarom en hoelang.

 

Helaas blijkt in de praktijk dat in de virtuele wereld - waar alle identiteitsgegevens, wachtwoorden en creditkaartgegevens te vinden zijn - de toegangspoorten doorgaans slecht worden bewaakt.

 

Neem contact op voor een vrijblijvende systeemcheck van uw computernetwerk, uw camera-, telefoon-, internet- of uw databeveiligingssysteem, door ons te bellen op nummer 070-3694449, of maak gebruik van het contactformulier.

 

De AVG, wat is dat eigenlijk?

De AVG is de nieuwe algemene EU-verordening gegevensbescherming. De AVG neemt de plaats in van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). De AVG geldt sinds 25 mei 2018. Lees meer

 

Wat betekent dat voor mijn bedrijf?

Als u met persoonsgegevens werkt, moet u een goed privacybeleid voeren, een procedure hebben voor datalekken en een begrijpelijk privacy-statement. U heeft verder een documentatieplicht. Daarnaast moeten veel bedrijven een Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG) aan gaan stellen. Zorg er daarnaast voor dat uw bedrijf goed beschermd is tegen een cyberaanval.

 

Wat zijn de gevolgen als ik dit niet doe?

 De boetes zijn fors en kunnen oplopen tot € 20.000.000 of 4% van de omzet

 

AVG adviesgesprek aanvragen

Vraag een adviesgesprek aan om er snel achter te komen wat u moet doen om aan de AVG te voldoen. Wij adviseren vanuit het perspectief van uw situatie. Zo bespaart u veel tijd om er zelf achter te komen wat voor u relevant is! Na het adviesgesprek ontvangt u een verslag en weet u dus precies wat u te doen staat. Handig toch?­ Voor dit adviesgesprek rekenen wij eenmalig een vast bedrag van € 75 excl. BTW.

Wij sturen u zo snel mogelijk een bevestiging van uw afspraak