Tel.: 070-369 44 49   E-mail: info@doit4all.nl   Adres: Westvlietweg 72F, 2495 AA Den Haag

Systeembeheer
TIP: Wacht niet tot er iets kapot of kwijt is voordat u aan beveiliging, back-up en onderhoud van uw systemen denkt!
Of het nu gaat om hardware of software, u kunt met al uw vragen bij ons terecht. Denk daarbij aan het beheer van uw servers, workstations en randapparatuur. Wij helpen graag met computerbeveiliging, hosted exchange (cloudopslag voor e-mail), internet, backup, en nog veel meer!
Printers
TIP: Wij werken voornamelijk met de merken Triumph Adler en Oki.
De printers van Triumph Adler en Oki kosten tussen de 150 en 7.000 euro, afhankelijk van wat de klant nodig heeft. Er kan ook voor een leaseconstructie worden gekozen. Naast printers leveren wij ook de toner cartridges.
Netwerkaanleg en Bekabeling
TIP: Koop niet de duurste kabels. Voor 5 euro koopt u al een HDMI kabel die net zo goed werkt als een kabel van 25 euro. In negen van de tien gevallen is de kabel namelijk precies hetzelfde, ongeacht het merk!
Naast het aanleggen en onderhouden van netwerken, kunt u bij DoIT4All ook terecht voor alle overige netwerkbenodigdheden, zoals: patchkasten, behuizingen, patchpanels, routers, switches, bekabeling en kabelgoten.
Camerabeveiliging
TIP: De allerbelangrijkste tip die wij onze klanten geven voor wat betreft camerabeveiliging is: goedkoop is duurkoop!
Als wij de goedkoopste producten ophangen, moeten wij vaker terug voor reparaties. Bij een 'duurdere' camera is dat echt anders. Dan moet je denken aan circa één keer per jaar onderhoud. Ga niet zelf bedenken wat u moet kopen, maar laat u adviseren door DoIT4ALL.
Telefonie en VoIP (bellen over het internet)
TIP: Wij hebben een uitgesproken mening over telefonie en raden eigenlijk altijd het merk Yealink aan, omdat de apparatuur van Yealink altijd werkt en toch goed betaalbaar is.
Bij telefonie is het zaak dat u bij een provider zit die in Nederland gevestigd is en goed benaderbaar is voor de klant. De drie grootste providers van Nederland voldoen hier momenteel niet aan! Bij DoIT4ALL helpen wij u een passende oplossing te vinden.
MS Office Training
TIP: Door de sneltoetsen te leren kennen, bespaart een medewerker al snel 15 minuten per dag.
Als je weet wat er allemaal in Excel, Outlook en Word mogelijk is, kun je al een stuk productiever werken. Veel medewerkers denken veel te weten van de software, maar uit ervaring weten wij dat dat niet altijd het geval is. Dan is onze online-training van 50 euro per jaar per medewerker snel terugverdiend.
Internetbeveiliging
Voor de beveiliging van uw computers en netwerk maken wij gebruik van een aantal opties zijnde waaronder SentinelOne, Ubiquity en fortinet. Afhankelijk van uw omgeving kiezen wij in overleg met u welke oplossingen voor het best toepasbaar is.